BUIZENSTRALER

Deze buizenstraler heeft een opening van 0.90 meter breed en 0.50 meter hoog en er kunnen lengtes van 20 meter er doorheen. 

Deze machine is voorzien van 4 werpwielen die aangedreven worden door een elektromotor waarbij wij tot 16 bar kunnen stralen dit doe KD Straal- en Spuitservices met een mix van staal balletjes en staal gekant. 

 In deze machine is een rollerbaan aanwezig die KD Straal- en Spuitservices op de juiste snelheid kunnen instellen voor u materiaal. Het materiaal verplaats zich door de machine en word daarin ook gestraald waardoor het als een mooi resultaat eruit komt. Walshuid , coatings en het op ruwen van het materiaal word voornamelijk door deze machine gedaan. Bij pijpleidingen heb KD Straal- en Spuitservices  doppen voor u waardoor u pijp aan de binnenkant geen staalkorrels krijgt. 

Materialen wat er doorheen gaan bijvoorbeeld: op buizen mogen geen t stukken of bochten hebben want die blijven hangen in de rollerbaan. 

In deze machine straalt KD Straal- en Spuitservices voornamelijk buizen, H-balken, IPE-balken, kokers, strips, hoeklijnen, U-profielen, T-stukken en roosters. 

Onze Projecten:

Volg ons:

Scroll naar boven