KAST STRALEN

Kaststralen

KD Straal- en Spuitservices beschikt over een straalkast, geschikt voor objecten tot een hoogte van maximaal 2.10 meter hoog en 1.50 meter lang en breed met een maximale gewicht van 1000kg.

Deze machine is voorzien van 3 werpwielen aangedreven door elektromotoren waarbij het grid tussen de 8 en de 16 bar tegen het materiaal aan komt. De druk word bepaald aan het materiaal. Werpstralen is een techniek waarbij het materiaal word opgehangen dan naar binnen gaat en het straalmiddel met grote kracht tegen het te reinigen oppervlak wordt aangeworpen. In een gesloten cabine/kast vindt deze reiniging plaats. Het straalmiddel wordt middels werpwielen aangedreven, vandaar de naam.

KD Straal- en Spuitservices beschikt over 2 straalkasten waarbij deze machinale techniek wordt toegepast. Een techniek die uiterst geschikt is voor het verwijderen van roest, oxidehuiden of lasverkleuringen zonder dat het oppervlak grof wordt gestraald. Door het gebruik van kleine balletjes wordt het te behandelen object beperkt opgeruwd.Straalkasten werken snel en efficiënt voor het reinigen van ijzeren constructie-, plaat- en pijpwerk. Het is een straaltechniek waarbij meerdere producten gelijktijdig kunnen worden behandeld.

Muldenband straalmachine

Deze kleine kast straler is voorzien van een band wat rond draait en het straalmiddel via 1 werpwiel naar het materiaal gooit met een kracht van 5 bar. Deze kast is heel geschikt voor hele kleine en lichte ijzeren materialen. Deze machine straalt ook met ijzere balletjes maar dan wat fijner als de kaststraler.

Onze Projecten:

Volg ons:

Openingstijden:

Maandag tot Donderdag

08:00 tot 17:00 uur

Vrijdag

08:00 tot 16:30 uur

Zaterdag en Zondag

Gesloten

Scroll naar boven