Spuiten

Deze 2 spuitcabines van 20 meter lang 5 meter breed en 5 meter hoog deze cabine’s zijn beide voorzien van een koolstofafzuiging.
Duurzame methode maar heel milieu bewust bezig op deze manier.

De finishing touch voor het conserveren van materieel is het aanbrengen van een verflaag. Niet alleen biedt dit, na een goede voorbehandeling, een perfecte bescherming tegen roest, ook krijgt het materiaal een professionelere uitstraling. Denk hierbij aan de huiskleur(en) van een bedrijf. Wij spuiten ook op voorschrift waarbij het materiaal voorzien moet zijn met bepaalde laagdiktes, denk hierbij aan offshore werk.

KD Straal- en Spuitservices hanteert topkwaliteit primers en aflaksystemen voor de bescherming van materiaal, met een langere levensduur als resultaat. Het bedrijf is uitgerust met twee speciale spuitruimtes waarin de te behandelen objecten uiterst professioneel en vakkundig worden voorzien van een verf/ laklaag, uiteraard volgens strenge veiligheidsvoorschriften. Wij mogen wel zeggen dat er in 25 jaar vele mooie projecten de deur uit zijn gegaan.

Kwaliteit en service staat bij KD Straal- en Spuitservices voorop, of het nu gaat over groot of klein materieel, hier is men aan het juiste adres.

Met haar wortels in deze branche is KD Straal- en Spuitservices immers uitgegroeid tot dé totaalaanbieder voor duurzame oppervlaktebehandeling.

Onze Projecten:

Volg ons:

Scroll naar boven